Stuga

Op het campingterrein zijn 8 kleine en wintergeschikte stuga’s voor de verhuur aanwezig. De stuga’s zijn geschikt voor 4 personen, voorzien van stapelbedden, een kooktoestel, koelkast en een tafel met stoelen. Het is mogelijk om een kinderbedje en/of kinderstoel bij te plaatsen.

De stuga’s zijn niet voorzien van stromend water. Voor gebruik van douche, toilet e.d. kunt u gebruik maken van het gemeenschappelijke servicehuis. In ons servicehuis vindt u naast de sanitaire faciliteiten,  een keuken met keukenuitrusting  en kookgelegenheid voorzien van zitplaatsen. Uiteraard ontbreekt het niet aan afwasmogelijkheid.  Er is tevens een wasruimte met een wasmachine en droger die  gehuurd kunnen worden in de receptie.

Stuga’s

Sanitaire Voorzieningen

Ristafallet Camping heeft een eigen geheel gerenoveerd service gebouw en bied naast de sanitaire faciliteiten ook een kookgelegenheid met zitplaatsen en is voorzien van baby sanitair. Er is tevens een wasruimte met wasmachine en droger die u kunt huren om uw kleding te verzorgen.

Prijzen

De prijs per stuga is SEK 550,- per nacht.

Tijdens de kerstvakantie, en de paasvakantie is het tarief 650 kr per nacht en tijdens de zweedse sportweken en zomervakantie 600 per nacht. Linnengoed ofwel lakens kunt u zelf mee te nemen of huren bij ons voor SEK 50,- per bed. Uiteraard is het gebruik van onze Sanitaire Voorzieningen geheel inbegrepen bij de prijs.

Campingkaart

Om te kamperen bij de Ristafallet Camping heeft u een Campingkaart nodig. Nog geen kaart, of is deze nog niet actueel voor dit jaar? Bestel dan nu bij ons een Camping Key Europe en profiteer van de vele voordelen.

Copyright © 2017 - Ristafallet Sweden